contact

Wilt u reserveren? Stuur een mail met uw volledige adresgegevens, het aantal personen (volwassenen en kinderen) en de gewenste periode naar:
info@vakantiehuisaanzeenoordsardinie.eu

Voor telefonische informatie: 06-53794584.

optie en boeking

U kunt een optie nemen op een huurperiode. Als er voor diezelfde periode andere aanvragen binnenkomen, melden wij u dat en heeft u recht van eerste boeking. Een optie duurt maximaal 14 dagen en geeft u de kans de boekingen van uw vervoer en eventuele overige accommodatie te regelen. Bij boeking bent u 30% van de huursom verschuldigd, met een minimum van € 250. Uw boeking is definitief vanaf het moment dat de huursom is bijgeschreven op onze rekening.

annulering

Ter dekking van deze annuleringskosten adviseren wij u een annuleringsverzekering af te sluiten. Dat kan bij elke reisverzekeraar. Kijk hier voor de beste optie. http://www.independer.nl/reisverzekering/info/annuleringsverzekering.aspx

U heeft tot 7 dagen nadat uw boeking definitief is geworden de tijd om een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij annulering binnen deze termijn worden geen kosten in rekening gebracht en wordt de boekingssom gerestitueerd.