Bekijk locatie in Google Maps.

Het huis hoort bij het gehucht Capannaccia op 800 m, dat deel uitmaakt van de gemeente Palau, op 4,5 km. In de haven van Palau gaat de veerboot naar La Maddalena, het belangrijkste eiland van de eilandengroep die het Nationaal Park van La Maddalena vormen. Vanuit de haven van Palau is het mogelijk georganiseerde rondvaarten door de archipel te maken of zelf een zeilboot of boot met buitenboordmotor te huren.

De dichtstbijzijnde grotere plaats is Olbia, op 45 km. Daar komen de veerboten uit Genua, Livorno of Civitavecchia aan. Boeken kan bij traghetti.com. Er zijn zowel nacht- als dagovertochten. Vanuit Amsterdam zijn er naar de luchthaven van Olbia rechtstreekse vluchten met Easyjet en Transavia. De vliegtijd bedraagt 2 uur. Air Berlin vliegt vanuit Keulen en Düsseldorf eveneens rechtstreeks naar Olbia.

De bus van Olbia naar Santa Teresa stopt op 800 m. Een taxi naar Capannaccia kost € 75. Toch is het aan te raden met de auto te komen. Autohuur is mogelijk in Olbia-centrum of luchthaven, en Europcar heeft een courtesypoint in de haven van Palau op 4,5 km. Fietsenhuur is mogelijk in Porto Pollo, op 1,5 km.

Ryanair vliegt vanuit Eindhoven en Weeze rechtstreeks naar Alghero, op 150 km. Er is vanuit Alghero geen goed openbaar vervoer naar Palau.

Met de auto ben je in een paar minuten op een van de schitterende stranden van deze prachtige kust. Het strand van Porto Pollo, een wereldbekerlocatie voor windsurfing, ligt recht voor het huis en biedt alles wat je je maar kunt wensen.

Er zijn grote supermarkten op een paar autominuten rijden en het gezellige centrum van Palau heeft allerlei winkeltjes, restaurants in alle smaken en prijsklassen, een avondmarkt in de zomermaanden, een speeltuin en jachthaven.

Vanuit het gezellige Santa Teresa (op 17 km) vaart de ferry naar Corsica. Een dagtocht naar Bonifacio met de unieke krijtrotsen is ook een aanrader.

1,8 km strand/zee hemelsbreed 0,8 km Capannaccia
4 min strand/zee auto 4,5 km Palau
0,8 km bar/kiosk veerboot naar La Maddalena
0,4 km pizzeria-ristorante 17 km Santa Teresa di Gallura veerboot naar Corsica
3,4 km supermarkt 45 km luchthaven Olbia
0,8 km bushalte 150 km luchthaven Alghero