adres en routebeschrijving

Het huis ligt aan de SS 133, ongeveer 800 m voor Capannaccia. Komend uit Olbia via Arzachena volgt u de borden naar Palau. Op 4 km voor Palau neemt u op de rotonde de richting Santa Teresa di Gallura. Vanaf hier is het nog 4,4 km rijden. U passeert de afslag naar rechts naar Porto Pollo en Barrabisa. Na enkele bochten ziet u rechts een bordje dat pizzeria La Cappannaccia aankondigt. Na ongeveer 200 m ziet u een inrit bij een elektriciteitshuisje. Daar gaat u linksaf en dan meteen rechts het zandpad op (dus niet met een haarspeldbocht naar links het geasfalteerde weggetje op). U ziet na 100 m een smeedijzeren hek.

Komend vanaf Alghero rijdt u richting Santa Teresa di Gallura. 2 km voor Santa Teresa di Gallura neemt u op de rotonde de afslag naar rechts richting Palau. Na het gehucht La Cappannaccia is het nog 800 m. U slaat rechtsaf bij het elektriciteitshuisje en houdt scherp rechts aan, het zandpad op (dus niet met de bocht links het geasfalteerde weggetje op. U ziet na 100 m een smeedijzeren hek.

sleuteladres

Het huis wordt beheerd door Cristina en Gabriella van Azzurra Immobliare Palau. Zij begeleiden u naar het huis, zijn uw aanspreekpunt tijdens uw verblijf en maken een uitcheckafspraak met u.
Azzurra Immobiliare Palau
Via Nazionale 49
07020 Palau
tel. +39 0789 709779
azzurravacanze@aimmobiliare.it

borg

U dient voor aanvang van de huurperiode een borg te voldoen van € 500. U krijgt die terug als alles in orde is bevonden. Eventuele extra schoonmaakkosten, breuk of andere schade worden op de borg in mindering gebracht. Voor schade die door uw verblijf is veroorzaakt, groter dan de borg, wordt u aansprakelijk gesteld en dient u verzekerd te zijn. De beoordeling of volledige restitutie van de borg kan plaatsvinden, ligt bij Azzurra Immobiliare.

linnenpakket

U kunt beddengoed en handdoeken huren voor € 25 per pakket. U kunt ze reserveren bij Azzurra Immobiliare (azzurravacanze@aimmobiliare.it ). Er zijn 2 tweepersoonsbedden en 4 eenpersoonsbedden. Geef bij reservering aan of u tweepersoonslakens of eenpersoonslakens wilt. ). Er zijn 2 tweepersoonsbedden en 4 eenpersoonsbedden. De bedmaat van de bedbank in de woonkamer is 200 x 140 (tweepersoons).

reis

U kunt uw vliegreis boeken bij:
Easyjet
Ryanair
Air Berlin
Transavia
Autohuur kunt u in een keer met uw vlucht boeken met de partners van de luchtvaartmaatschappijen of los bij bijvoorbeeld Hertz, Europcar, Sixt, Autoeuropa, Sicily by car, Thrifty of bij brokers die alle verhuurders voor u op een rijtje zetten zoals rentalcars.

annuleringsverzekering

Wij raden u aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Na definitieve boeking bent u annuleringskosten verschuldigd als uw reis niet doorgaat (zie prijsinformatie/beschikbaarheid).