prijzen

aankomst op zaterdag 16.00 uur, vertrek op zaterdag 10.00 uur

prijzen zijn per week op basis van 8 personen

exclusief bedlinnen, handdoeken, verwarming en eindschoonmaak (linnenpakketten zijn te huur bij de makelaar – zie praktische informatie). inclusief water en elektra, haardhout voor open haard en barbecue

toeslag CV-verwarming € 100 per week
eindschoonmaak € 150
Het huis dient veegschoon te worden opgeleverd. Gasfornuis en aanrecht moeten zijn schoongemaakt, afwas dient uit de druipkast te zijn geruimd en de koelkast moet zijn ontdooid en schoongemaakt.

optie en boeking

U kunt een optie nemen op een huurperiode. Als er voor diezelfde periode andere aanvragen binnenkomen, melden wij u dat en heeft u recht van eerste boeking. Een optie duurt maximaal 14 dagen en geeft u de kans de boekingen van uw vervoer en eventuele overige accommodatie te regelen. Bij boeking bent u 30% van de huursom verschuldigd, met een minimum van € 250. Uw boeking is definitief vanaf het moment dat de boekingssom is bijgeschreven op onze rekening.

annulering

Ter dekking van deze annuleringskosten adviseren wij u een annuleringsverzekering af te sluiten. Dat kan bij elke reisverzekeraar. Kijk hier voor de beste optie. U heeft tot 7 dagen nadat uw boeking definitief is geworden de tijd om een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij annulering binnen deze termijn worden geen kosten in rekening gebracht en wordt de boekingssom gerestitueerd.

borg

U dient voor aanvang van de huurperiode een borg te voldoen van € 500. U krijgt die terug als alles in orde is bevonden. Eventuele extra schoonmaakkosten, breuk of andere schade worden op de borg in mindering gebracht. Voor schade die door uw verblijf is veroorzaakt, groter dan de borg, wordt u aansprakelijk gesteld en dient u verzekerd te zijn.